Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 Semoskiy Multiplayer Map Trailer

Gamekings Redactie 27/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen vanaf afgelopen 25 juni aan de slag met de langverwachte real-time strategy-game van ontwikkelaar Relic Games: Company of Heroes 2. De goed ontvangen titel krijgt nu extra content om de game te verrijken en deze wordt gevierd met de Company of Heroes 2 Semoskiy Multiplayer Map Trailer.

Fans moeten er zeven jaar op wachten, maar toen kwam er toch eindelijk een vervolg op de tot aan de hemel geprezen Company of Heroes. De impact die de game had in 2006 was groot en Company of Heroes won dan ook verschillende prijzen. Door veel RTS-liefhebbers werd het gezien als de beste RTS-game ooit. Niet niks dus. Er was dan ook een reputatie hoog te houden.

Russische fans waren niet zo te spreken over de game, omdat ze het idee hadden dat ze slecht geportreteerd werden in Company of Heroes 2. Volgens veel oost-Europese reviews was het bijna racistisch en verre van objectief. Dit zorgde ervoor dat de Russische uitgeverij 1C-Softclub stopte met het distributeren van de game. Wat de gameplay betreft, werd de game wél goed ontvangen en dat is uiteindelijk het meest belangrijke. Er werd zeer geleund op het succes van het eerste deel, waardoor het een feest van herkenning was. Voor velen voelde het echter wel als Company of Heroes 1.5, in plaats van een volwaardig tweede deel.

Nu worden er twee maps toegevoegd aan Company of Heroes 2, namelijk Semoskiy in een winter- en een zomersetting. Hevig gebaseerd op de populaire Semois-map uit het eerste deel moet deze net zo geliefd worden onder fans. Natuurlijk zou ik uitgebreid kunnen vertellen, maar de beste optie blijft gewoonweg de trailer kijken. Goed nieuws voor de fans: het komt voor nop, dus je hoeft er niet je portemonnee voor te trekken!

Company of Heroes 2 Semoskiy Multiplayer Map Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch