Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 Multiplayer Recap trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er zeven jaar op moeten wachten, maar het vervolg op de ontzettend goed ontvangen real-time strategy game van Relic Entertainment, Company of Heroes komt nu wel heel dichtbij. In deze nieuwe Company of Heroes 2 Multiplayer Recap trailer krijgen we alvast een voorproefje van waar we binnen twee weken al mee kunnen spelen.

Als ik zeg dat het eerste deel van Company of Heroes goed ontvangen werd, zijn er genoeg mensen die dat als understatement zien. Met de allerhoogste score ooit voor een real-time strategy game is het dan ook ontzettend goed nieuws dat er een vervolg komt. Het was nog maar de vraag of het hele feest door zou gaan, doordat THQ, de uitgever die van oorsprong de rechten in handen had, over de kop ging en alles moest verkopen. De mensen achter SEGA zagen zich als uitverkorene om fans van het eerste uur blij te maken met een vervolg, in de vorm van Company of Heroes 2.

Company of Heroes 2 richt zich, zoals ook in zijn voorganger, op de Tweede Wereldoorlog. Waar het in deel een vooral ging om de strijd tussen de Amerikanen en de Duitsers, is nu de Sovjet Unie de plek waar de game grotendeels plaatsvindt. Relic Entertainment heeft zijn best gedaan om de game nóg realistischer te maken door onder andere het weer een grote rol te laten spelen in Company of Heroes 2. Zo is het mogelijk dat je soldaten doodvriezen door de kou, of dat tanks niet meer functioneren. Zo kan er ook positief gebruik van gemaakt worden door over bevroren meren te kunnen marcheren.

Deze Company of Heroes 2 Multiplayer Recap trailer geeft ons alvast een beetje een beeld van hoe het in Company of Heroes in zijn werk gaat. De game komt uit op 25 juni voor de PC. Ben jij een van de grote fans die al zeven jaar wacht op een vervolg? Zo niet, gaat dit je eerste kennismaking zijn met de game?

Company of Heroes 2 Multiplayer Recap trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch