Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 More than Tanks trailer

Gamekings Redactie 31/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog maar pas geleden dat we de vorige Company of Heroes 2 trailer te zien kregen, maar het lijkt erop dat Relic Entertainment ons zo vlak voor de release van hun nieuwe game nog even goed warm wil houden. Of ze dat lukt, bepaal je zelf na het zien van de Company of Heroes 2 More than Tanks trailer.

Luitenant Lev Abramovich Isakovich ervaart nogal wat flashbacks over de oorlog, en dat is precies waar Company of Heroes 2 om draait. De game gaat hoofdzakelijk om de oorlog tussen de Sovjet-Unie en de Duitsers in het oosten van Europa. Het weer is één van de belangrijkste factoren die jouw gameplay kunnen beïnvloeden. Wanneer het vriest, ontstaat er ijs op het water. Handig om overheen te lopen, maar niet met teveel. Bovendien zullen je manschappen moeilijker vooruit komen wanneer ze zich voort moeten bewegen door een dik pak sneeuw.

Zoals de titel van de trailer al doet vermoeden, start de trailer met tanks. Niet gewoon een paar tanks, maar heel, héél veel tanks. Het gaat dan ook al snel over een heuse tank-oorlog. Dat is pas het begin, want al snel vliegen er tientallen vliegtuigen over. Manschappen komen ter versterking en raken met elkaar in oorlog. Ze komen natuurlijk niet geheel onbewapend, maar nemen de dikste raketten mee.

Al met al kunnen we niet ontkennen dat de beelden er ontzettend wreed uit zien. Op 25 juni komt Company of Heroes 2 officieel uit, maar check voor die tijd in ieder geval even de Company of Heroes 2 More than Thanks trailer.

Company of Heroes 2 More than Tanks trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch