Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 launch trailer

Karim Shehata 25/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2006 kwam Relic Entertainment met een redelijk indrukwekkende RTS in de vorm van Company of Heroes. Hoewel er op de game, die werd uitgegeven door het inmiddels failliete THQ, toch wel wat aan te merken viel, zaten veel fans van het genre met smacht te wachten op een vervolg van de populaire strategy game. Het geduld van de gamer heeft in dit geval veel opgeleverd, want vandaag is het vervolg op de game die zeven jaar geleden verscheen in de winkels verschenen. Om dit te vieren komt SEGA, de kersverse uitgever van de franchise, met de Company of Heroes 2 launch trailer.

Company of Heroes 2 speelt zich net zoals het eerste deel af tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar ontwikkelaar Relic Entertainment heeft zich in het vervolg meer gefocust op het oosten van Europa en de voormalige Sovjet Unie. Wat op z’n minst als vernieuwend kan worden gezien is dat de Russen in deze game een keer de “good guys” mogen uithangen, want in deze game neem jij de leiding over het leger van “Mother Russia”. Aan het einde van de dag is dit natuurlijk redelijk vanzelfsprekend, aangezien het in iedere Tweede Wereldoorlog game de bedoeling is om de Duitsers een “poepie te laten ruiken”.

Company of Heroes 2 draait op de Essence 3.0 engine. Hierdoor worden onder andere realistische verwoestingen beloofd. Het ColdTech weersysteem moet er voor zorgen dat jouw leger realistisch reageert op het weer. TrueSight moet er voor zorgen dat jouw soldaten altijd een goed beeld hebben van het slachtveld, maar wel nog altijd beperkt, want SEGA gooit het met Company of Heroes 2 over de realistische boeg.

Greg Wilson, de producer van de game is in ieder geval erg trots op het resultaat. “Wij zijn immens trots op het uiteindelijke resultaat, maar voor ons is de release nog maar het begin”. Wilson geeft daarme aan dat Relic Entertainment de RTS voorlopig fanatiek gaat ondersteunen door middel van bijvoorbeeld updates en nieuwe content. Of voor de nieuwe content ook betaald moet worden is vooralsnog onduidelijk, want het gaat hier niet om een officiële aankondiging van een DLC pakket.

Mijn laptop zal de game waarschijnlijk regelrecht doen veranderen in de eerste Company of Heroes met framedrops. Hoe dat voor jou uitpakt kun je helemaal zelf utivinden, want Company of Heroes 2 is zoals gezegd vandaag verschenen voor de PC.

Company of Heroes 2 launch trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch