Menu Premium
Loading...

Command and Conquer Gamescom 2013 Campaign Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn al heel wat Command and Conquer-games voorbij gekomen en toch is deze ‘nieuwe’ game innovatief. Zoals we al konden verwachten wordt er erg veel energie gestoken in een nieuwe verhaallijn. De Command and Conquer Gamescom 2013 Campaign Trailer laat zien wat de nieuwe verhaallijn allemaal met zich meebrengt.

Command and Conquer, of kortaf C&C, is een game die al sinds 1995 in de schappen ligt. Als je na 18 jaar nog steeds gespeeld wordt, dan kan je wel zeggen dat je het erg goed doet als game. In de tussentijd zijn er al verschillende versies van het spel uitgekomen en deze laatste C&C-titel ziet er wederom gelikt uit. Met een heel leger je vijand bestormen of gewoon lekker rond je basis blijven hangen. Als het landje naast je een beetje vervelend doet dan val je hem toch gewoon aan? Het kan allemaal in deze real-time strategie-game van EA.

Command and Conquer campaing missies worden verwacht voor 2014. Als je er als eerste bij wilt zijn, dan is het mogelijk om je nu al in te schrijven voor de BETA van C&C door op deze link te klikken. Zit jij al op het puntje van je stoel? Check dan snel die trailer!

Command and Conquer Gamescom 2013 Campaign Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch