Menu Premium

Collector’s Edition van Grand Theft Auto V is onthuld

Gamekings Redactie 23/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar is, zoals je waarschijnlijk wel gewend bent, altijd rustig met het uitbrengen van nieuws rondom hun nieuwe games. Zo ook met Grand Theft Auto V. Waar het langzaam begon met wat artwork, een eerste trailer, kwam er later de boxart. Vandaag komt Rockstar gewoon zoals vanouds met een klein beetje nieuwe informatie. Wederom weten ze hiermee de aandacht te trekken. Wat hebben ze vandaag te laten zien? Je zag het vast al in de titel, maar Rockstar weet dat er mensen zitten te wachten op deze game en zet de pre-sale machine aan. Kortom, de Collector’s Edition van Grand Theft Auto V is onthuld.

Een Special Edition en een Collector’s Edition zijn tegelijkertijd bekend gemaakt. De grote vraag is natuurlijk wat het verschil is tussen deze twee varianten. In de Special Edition zit onder andere: de game. Altijd handig, maar daarnaast heeft het ook een steelbook met exlusieve artwork. En wat is Grand Theft Auto nu zonder de landkaart? Precies, die zit er dus ook bij. Cryptische aantekeningen zullen je moeten helpen om sneller de interessante plekjes in Los Santos en Blaine County te vinden. Daar bovenop zit er nog extra in-game content in. Zo is het mogelijk om de special ability te boosten door hem 25% sneller te laten genereren en kunnen er stunttrials gedaan worden met een stuntvliegtuig. Zoals je van elke game gewend bent, bevat het ook meer outfits, tattoos en wapens.

Er is natuurlijk altijd een baas boven baas. De Collector’s Edition heeft al het bovengenoemde en meer. Zo bevat deze editie een portemonnee van Grand Theft Auto V. Daarnaast zit er een speciale Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY snapback cap in. Qua in-game content levert de Collector’s Edition de klassieke Grand Theft Auto personages, unieke auto’s en garages.

Heeft deze extra content volgens jou ook echt meerwaarde voor de game? Of had Grand Theft Auto V je kaal ook al overtuigd?

Collector's Edition van Grand Theft Auto V is onthuld

Collector’s Edition van Grand Theft Auto V is onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch