Menu Premium

[UPDATE] Collector’s Edition Black Ops 3 bevat mini-koelkast

Mark Bischoff 09/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Treyarch heeft inmiddels bevestigd dat de Collector’s Edition van Call of Duty: Black Ops 3 een mini-koelkast zal gaan bevatten. Daarnaast zijn alle andere extra’s die je op het onderstaande plaatje ziet en in het originele bericht kunt lezen allen bevestigd. De Collector’s Edition van Call of Duty: Black Ops 3 gaat door het leven als de Juggernog Edition.

Veel games hebben tegenwoordig vaak een Collector’s Edition, waar dan bijvoorbeeld een toffe figurine in zit, of in het geval van Fallout 4 zelfs een heuse Pip-Boy. Het kan tegenwoordig blijkbaar niet gek genoeg, want nu is er een afbeelding verschenen van de mogelijke Collector’s Edition van Call of Duty: Black Ops 3 met een mini-koelkast erin!

De Collector’s Edition zou dan volledig in zombie-stijl zijn en lijkt o.a. de soundtrack, Season Pass, concept art-kaarten, diverse in-game items, Perk-a Cola-onderzetters én dus een mini-koelkast te bevatten. De mini-koelkast heeft dan ook nog eens lampjes en geluiden uit de game zelf. Mocht je dus geïnteresseerd zijn, neem dan maar een goedgevulde portemonnee mee. Hoewel het nog niet bekend is voor welk platformen deze Collector’s Edition beschikbaar zal worden én wat hij gaat kosten, kun je er vanuit gaan hij – mede door de mini-koelkast – zeer prijzig zal zijn, als deze Collector’s Edition er daadwerkelijk gaat komen.

Op dit moment is in San Diego de Comic Con bezig en op deze beurs is ook een Call of Duty-zombies onthulling. Het lijkt dus een kwestie van tijd totdat dit nieuws daadwerkelijk bevestigd gaat worden door Activision. Zie jij die Call of Duty: Black Ops 3 mini-koelkast al in je slaapkamer staan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameInformer

Collector's Edition Black Ops 3 bevat mogelijk mini-koelkast

Collector’s Edition Black Ops 3 bevat mogelijk mini-koelkast

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch