Menu Premium

Codemasters wil F1 2016 updaten voor de PS4 Pro

Ridho Hidayat 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steeds meer ontwikkelaars laten weten hun games een upgrade te geven voor de PS4 Pro. Zo zullen onder andere Call of Duty: Infinite Warfare en The Elder Scrolls Online PS4 Pro-ondersteuning krijgen. Ook racefans kunnen zich opmaken voor een performance-boost, want Codemasters wil F1 2016 updaten voor de PS4 Pro.

De ontwikkelaar laat weten enthousiast te zijn over de extra performance-mogelijkheden die de PS4 Pro met zich meebrengt, dus onderzoekt Codemasters nu wat de nieuwe console kan gaan betekenen voor F1 2016. Op de huidige PlayStation 4 streeft de racegame al naar 1080p en 60fps, maar wellicht kan de extra performance ervoor zorgen dat de game een stabielere 60fps kan aanhouden. Een andere optie zou zijn, dat de PS4 Pro de game gaat upscalen naar een 4K-resolutie.

Het is nog even afwachten wat Codemasters precies in petto heeft voor F1 2016 op de PS4 Pro, de ontwikkelaar zegt dan ook: “As soon as we have something concrete to announce we will share it with the community.” Wat hoop jij dat Sony’s nieuwe console gaat verbeteren aan F1 2016? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch