Menu Premium

Codemasters vraagt GRID-fans om een geheime game te testen

Gamekings Redactie 04/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je mensen vraagt ergens mee te helpen, maar vervolgens zegt dat het geheim is, dan zijn natuurlijk alle ogen op jou gericht. Iedereen wilt weten wat er aan de hand is en de roddelmachine schiet er op los. Codemasters vraagt GRID-fans om een geheime game te testen, zal het hier dan toch gaan om een game die het cijfer “3” met zich meedraagt?

Codemasters is natuurlijk welbekend van de F1 videogame-serie en natuurlijk GRID 2. In de afgelopen maand mei is GRID 2 uitgekomen, hier heeft Codemasters een aantal jaar van ontwikkeling in geduwd. Ze weten alleen niet precies wat er nou goed en fout was met de game, dus zijn ze met het geniale idee gekomen om de community te vragen wat ze er van vinden. Als je besluit feedback te geven, is het ook nog eens mogelijk een stapje verder te gaan. Codemasters geeft namelijk aan om de community, in een eerder stadium, bij de ontwikkeling van een eventuele nieuwe titel te willen betrekken. Dit zelfs nog voordat er een game is aangekondigd en daarom wordt dit bestempeld als “Super-Secret”. Feedback geven op GRID 2, een super geheim project wat ze nog niet hebben aangekondigd en daarbij moet je jezelf ook bedenken dat de ontwikkeling van GRID 2 is begonnen zodra de vorige game was afgerond. Dit zaakje ruikt ernaar alsof Codemasters stiekem bezig is met een eventuele GRID 3.

Voor we natuurlijk al te hard van stapel lopen, dit zijn natuurlijk de speculaties die in de ronde gaan. Als je mee wilt doen en graag feedback wilt geven aan Codemasters, dan kun je het beste hier even klikken. Vooralsnog is er verder geen reden tot paniek en het enige dat we tot nu toe kunnen doen is nog eventjes afwachten.

Codemasters vraagt GRID-fans om een geheime game te testen

Codemasters vraagt GRID-fans om een geheime game te testen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch