Menu Premium

Codemasters teast nieuwe Overlord

Gamekings Redactie 20/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Britse uitgever Codemasters heeft vandaag een tweet naar buiten gebracht, met een afbeelding van de bekende helm van de heerser uit Overlord en teast daarmee op het uitkomen van een opvolger voor Overlord II. Wellicht dat er dus snel een aankondiging volgt.

Het is bijna zes jaar geleden dat Overlord II uitkwam en de game verscheen toen op de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. De serie stamt uit 2007, toen kwam de eerste Overlord uit op de PC en Xbox 360. De game verscheen een jaar later ook op de PlayStation 3. Het is aannemelijk dat als Codemasters besluit een volgend deel in de Overlord-franchise aan te kondigen, dat deze game dan gaat verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit is echter nog allesbehalve bevestigd.

De in Delft liggende studio, Triumph Studios, staat naast Overlord, Overlord: Raising Hell en Overlord II bekend om de Age of Wonders-serie. Vind jij het inmiddels de hoogste tijd dat de Nederlandse studio terugkeert naar de Overlord-serie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Codemasters (Twitter) – via IGN

Codemasters teast nieuwe Overlord

Codemasters teast nieuwe Overlord

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch