Menu Premium
Loading...

Codemasters kondigt DiRT 4 aan voor PC, PS4 en Xbox One

Maarten van Steijn 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

DiRT 4 is officieel aangekondigd! Waar Developer Codemasters in 2016 met DiRT Rally kwam, krijgen we straks halverwege 2017 DiRT 4!

Deze rallygame kent al een aantal delen in de serie. De franchise is ooit begonnen met de Colin McRae-rallygames. Snelheid, coördinatie en die halve secondes verschil zijn, net zoals in de voorgaande delen, natuurlijk ook in DiRT Rally 4 weer van essentieel belang.

Wat dit nieuwe deel ook met zich mee gaat brengen, is een Your Stage mode. Hierin hoef je alleen de parameters van je route in te stellen, samen met een locatie. Vervolgens wordt er een gehele stage voor je uit de grond gestampt, waar je alleen of met vrienden overheen kan scheuren.

DiRT 4 krijgt natuurlijk ook weer een hoop nieuwe banen, waaronder in Australië, Spanje, Michigan, Zweden en Wales. Ook hebben we een ruime keuze aan off-road wagens en bouw je tijdens je career mode een naam op, waarna je verschillende rewards krijgt/ Het tunen van je auto’s is ook weer een essentieel gameplay element.

DiRT 4 komt op 9 juini 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Kruip jij vanaf 9 juni ook weer achter je rally stuur? En wat vond je van de vorige delen uit de serie? Laat het weten in de reacties!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch