Menu Premium

Codemasters hint mogelijk naar een Colin McRae remake

Gamekings Redactie 26/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De race-beesten onder ons kunnen hun hart ophalen. Een van de wreedste race-games ooit krijgt mogelijk een remake, HD-versie of vervolg. Rich Eddy, de communicatie director van Codemasters, plaatste vanochtend een tweet waarin hij zei dat hij werkte aan een nieuw ‘thing’ dat morgen wordt aangekondigd en veel herinneringen oproept. Codemasters hint mogelijk naar een Colin McRae remake en dat is voor velen onder ons reden voor een feestje.

UPDATE: Colin McRae Rally is een dag te vroeg opgedoken op de Nieuw-Zeelandse iTunes Store. Het is een nieuwe mobile game die gebaseerd is op de PlayStation 2 game Colin McRae Rally 2.0 en het moet 30 tracks bevatten.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de tweet meldde Rich Eddy dat hij ons binnenkort een subtiele hint geeft. Dat ‘binnenkort’ volgde slechts een kwartier later. Rich Eddy plaatste deze foto op twitter. Op de foto is te zien dat hetzelfde font is gebruikt als in voorgaande Colin McRae titels. Natuurlijk is er ook een bloedmooie rallywagen te zien die natuurlijk niet kan missen bij zo’n racegame.

De eerste Colin McRae game kwam dateert uit 1998. Deze kwam toentertijd uit voor de PC en PlayStation. Het is dus al weer vijftien jaar geleden toen de Colin McRae serie zijn eerste stapjes in de games-industrie zette en vijftien is nou eens een mooi getal voor een jubileum versie van de serie. Wellicht komt Codemasters dus met een Colin McRae ter eren van het 15 jarig bestaan van de franchise. Codemaster kan zo veel met de serie doen dat we moeten afwachten om achter de exacte plannen van Codemasters te komen.

Op donderdag 27 juni, morgen dus, wordt er meer bekend gemaakt en weten we misschien wat we kunnen verwachten van Codemasters rondom de razend populaire Colin McRae serie.

Codemasters hint mogelijk naar een Colin McRae remake

Codemasters hint mogelijk naar een Colin McRae remake

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch