Menu Premium

Codemasters gaat lekker door met Formule 1

Gamekings Redactie 14/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Codemasters laat de Formule 1 games nog even niet achter zich. De uitgever heeft bekend gemaakt dat ze een nieuwe deal hebben waarmee ze nog langer de exclusieve rechten tot Formule 1 games bezitten. De eerste deal was helemaal terug in 2008 getekend, toen Codemasters de rechten van Sony afnam.

“Codemasters heeft een paar van de beste en meest succesvolle Formule 1 games gemaakt. Wij en de teams werken nauw samen met ze en kijken er naar uit om meer prijswinnende games in de toekomst te maken”, aldus Formule 1 Management baas Bernie Ecclestone. Met zo’n titel als deze weet je dat de man weet waar hij het over heeft. De rechten van Formule 1 games zijn dus nog steeds in goede handen.

Codemasters CEO Rod Cousens voegt nog toe dat ze de ambitie hebben meer met de Formule 1 titel te doen. “We blijven ambitieus met onze plannen en willen de serie verder brengen.“ Volgens Cousens zijn verschillende teams er hard mee bezig om Formule 1 games van wereldklasse te creëren. Bovendien laat hij weten dat ze de Formule 1 games beschikbaar willen maken op nieuwe platformen en voor een nieuw publiek.

Deze lente heeft de uitgever de lancering van F1 Online op de planning staan. Zoals de naam al zegt, een online titel. Dit is niet het enige, er komt ook een nieuwe Formule 1 ervaring aan voor de wat jongere gamers onder ons. Misschien wat voor je broertje of neefje? Behoorlijk wat plannen dus, die Codemasters heeft onder de Formule 1 franchise. Alleen van F1 2012 is nog geen spoor te bekennen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch