Menu Premium

Code Vein betalen met je eigen bloed; het kan in San Diego

Alex 24/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het steunen van een goed doel willen we waarschijnlijk allemaal wel. Geld geven aan een collectant of bepaalde artikelen kopen waarbij de opbrengst volledig naar zo’n desbetreffend goed doel gaat. De mensheid een beetje helpen. Of je doet het alleen voor de nodige karmapunten. Hoe dan ook, Bandai Namco heeft een ludieke actie bedacht om haar game Code Vein te promoten en tegelijkertijd de wereld een klein beetje beter te maken. En dat heeft alles te maken met bloed.

Geef bloed, krijg Code Vein

Mocht het zo zijn dat jij toevallig in San Diego woont en een bezoek aan TwitchCon op de planning had staan, dan kan jij een gratis exemplaar van de game Code Vein bemachtigen. Bandai Namco bundelt haar krachten samen met het American Red Cross voor een originele promotie van deze game. Tijdens het jaarlijks terugkerende TwitchCon zal het mogelijk zijn om bloed te doneren aan het Rode Kruis. In ruil voor deze nobele daad krijgt men een gratis exemplaar van de game Code Vein. De start van het Twitch-evenement en de release van de game vallen namelijk op dezelfde dag; 27 september aanstaande. Deze actie is echter alleen voor de inwoners van San Diego, maar desalniettemin is het een goede promotie voor beide partijen. Zou jij je bloed geven voor een gratis game?

Code Vein

Jij bent een Revenant

Bandai Namco komt dus op 27 september aanstaande met deze action-RPG. In de game kruip jij als speler in de huid van een Revenant (Vampier). In een geïsoleerd gebied dat “Vein” genoemd wordt, ga jij de strijd aan met de Lost. Bloed is schaars en iedereen wil het hebben om te kunnen overleven en niet te veranderen in zo’n Demonische-Lost. De game zal in third-person gespeeld worden en is gebaseerd op games zoals Dark Souls en Bloodborne (Soulslike).

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch