Menu Premium

Meer informatie over de Call of Duty: WWII beta na Gamescom

Maarten van Steijn 23/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamecom heeft ons weer een stukje wijzer gemaakt over het nieuwe Call of Duty: WW2. De game ligt dit jaar in handen van Sledgehammer games en zal uitgegeven worden door Activision.

Eerder al werd bekend dat er op 25 augustus een Closed Beta aan zit te komen voor de Playstation 4. Een week later loopt de welbekende exclusive deal tussen uitgever Activision en Playstation af, dus zijn ook Xbox One gamers aan de beurt.

Of PC ook een beta zou krijgen werd nog even in het midden gelaten, maar nu blijkt dat ook PC gamers toch ook in de beta terecht kunnen komen. Wanneer deze PC-beta precies van start gaat is alleen nog niet bekend. Ook zal deze, evenals voor de PS4 en Xbox One, alleen toegankelijk zijn voor mensen die de game in pre-order hebben staan.

de social ruimte, waar hier meer over te vinden is, zal niet te aanwezig zijn tijdens de beta. Nu vraag je je af wat we wel mogen verwachten tijdens deze voorproef; we mogen de maps Du Hoc, Ardennes en Gibraltar checken in de Team Deathmatch, Domination en Hardpoint modes. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgen we ook te maken met Attack and Defend en de War Mode & meer. Deze modes zorgen ervoor dat er een nieuw pad te betreden valt binnen de multiplayer, waarbij tactisch samenwerken en de vijand net één stap voor zijn hopelijk een grotere rol zal spelen.

Helaas mogen we de zombie mode en de campaign nog niet aanraken tijdens de beta-periodes.

Ga jij de beta checken straks, of voelt elke CoD game voor jou inmiddels hetzelfde aan? Laat het weten in de comments.

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch