Menu Premium

CoD: Modern Warfare Seizoen 3 komt met een nieuwe map

Joquai Hooff 07/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we alles goed begrijpen, dan komt de seizoen 3-update van Call of Duty: Modern Warfare er zeer binnenkort aan. Maar zoals zo vaak zijn enkele van de eerste details over de release eerder dan gepland gelekt. Hoewel een nieuwe Battlepas en natuurlijk een hoop cosmetics zeker onderweg zijn, lijkt het erop dat seizoen 3 ook een nieuwe map gaat brengen. De beruchte dataminers beweren verwijzingen te hebben gevonden over een nieuwe map genaamd “Village”. Deze zal worden released in de update van seizoen 3. Volgens de lekkers konden ze de map van bovenaf zien en is dit echt een gloednieuwe map. Dus geen remake van de Village-map uit Call of Duty: Modern Warfare 3 uit 2011. Interessant…

Het nieuwe seizoen (en dus de download) begint op 8 april

Het eerste logo voor seizoen 3 van Modern Warfare laat zien dat het personage Alex uit de hoofdcampagne het heeft overleefd. Alleen heeft hij nu een kunstbeen. Er wordt verwacht dat Seizoen 3 een nieuwe Battlepas met zich meebreng. Eentje die zal worden gedeeld in de gratis Warzone-mode. Samen met nieuwe maps, wapens en een Battlepas kan dit wel eens een zeer uitgebreid seizoen worden. Of dat ook zo is, weten we al snel omdat seizoen 3 begint op 8 april. En hé, dat is al morgen!

 

MW3-Village-1200x675

De Village-map van seizoen 3

Zet de download gewoon even vannacht of morgen aan en ga wat anders doen…

Er is wel een klein probleempje. Je moet de boel ook nog gaan downloaden. En zowel PlayStation als Xbox hebben de download snelheid wat afgeknepen vanwege de Coronacrisis. Wat te billijken valt. Onze tip is dan ook om de download vannacht aan te zetten of later op 8 april als hij er is, en dan lekker wat anders te gaan doen. Want als je er bij gaat zitten en wachten, dan word je knettergek. En dat is niet van de vette gameplay..

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch