Menu Premium
Loading...

CoD: Infinite Warfare Sabotage DLC trailer toont alle content

Karim Shehata 31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog maar net januari en traditioneel krijgen we deze maand de eerste Call of Duty DLC voorgeschoteld. Ook dit jaar is dat niet anders, want de Sabotage DLC voor Infinite Warfare is nu uit voor de PlayStation 4. In de bovenstaande CoD: Infinite Warfare Sabotage DLC trailer zie je alle content die je krijgt als je besluit tot aanschaf over te gaan.

De vier maps die je bij dit DLC-pakket krijgt, zijn Dominion, Neon, Noir en Renaissance. De map Dominion is direct interessant te noemen, gezien dit een remake is van Modern Warfare 2-map Afghan. Vervolgens is Neon een Z-vormige digitale stad, terwijl je met de map Noir terechtkomt in het nachtelijke Brooklyn. Tenslotte neemt Renaissance je mee naar het altijd leuke Venetië in Italië.

Het Sabotage DLC-pakket is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4. Gezien Activision een exclusieve deal heeft met Sony, moeten Xbox- en PC-gebruikers nog een maandje wachten op de DLC. De verwachting is dat zij eind februari of in de eerste dagen van maart aan de slag kunnen met de vier nieuwe maps.

Heb jij heel erg zitten wachten op nieuwe DLC voor Infinite Warfare? Of zit het wel goed met de huidige content? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch