Menu Premium

CoD: Black Ops 3 zet 550 miljoen dollar om in eerste weekend

Karim Shehata 11/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops 3 mag een succes genoemd worden. Activision heeft namelijk bekendgemaakt dat de game 550 miljoen dollar om heeft gezet in het eerste weekend na de lancering, terwijl de game ook beter verkoopt dan de laatste twee Call of Duty-delen.

Dit heeft Activision vandaag bekendgemaakt middels een persbericht. De uitgever claimt met 550 miljoen dollar omzet de grootste entertainment launch van 2015 in handen te hebben met Call of Duty: Black Ops 3 en vertelt daarbij dat het onder meer de film Jurassic World verslagen heeft. Daarnaast maakt Activision bekend dat Call of Duty: Black Ops 3 aantoonbaar beter verkoopt dan voorgangers Ghosts en Advanced Warfare. Vooral op digitaal gebied is dit te zien, waar de verkopen bijna zijn verdubbeld.

Activision geeft tenslotte ook aan dat Call of Duty: Black Ops 3 in de eerste drie dagen na launch al 75 miljoen uur online gespeeld is door gamers. Heb jij bijgedragen aan dit duizelingwekkende aantal uren? Laat het ons weten in de comments!

CoD: Black Ops 3 zet 550 miljoen dollar om in eerste weekend

CoD: Black Ops 3 zet 550 miljoen dollar om in eerste weekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch