Menu Premium
Loading...

CoD: Advanced Warfare Xbox One bundel komt met 1 TB harde schijf

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er ging al het gerucht dat er andere consolebundels aangekondigd zouden worden op de Microsoft-persconferentie op de Gamescom 2014 en dat is ook precies wat we krijgen. De CoD: Advanced Warfare Xbox One bundel komt met 1 TB harde schijf, waarmee het meteen de bundel is met het meeste geheugen. Je kunt de bundel binnenhalen voor 499 euro.

Dat Microsoft bijna elke persconferentie iets laat zien met Call of Duty mag geen geheim zijn, en ook deze keer is het raak. Naast de aankondiging van de bundel hebben we ook een korte demo gezien. Hierin zagen we een intensieve race en de Golden Gate Bridge totaal naar de filistijnen gaan. De rollercoaster-ride zoals je die kent van de Call of Duty serie. Het zag er zeer goed uit, al is het niks wat we niet vaker hebben gezien of gespeeld.

Microsoft hoopt met de nieuwe Call of Duty bundel de verkoopcijfers nog even flink te laten groeien en een mooie bundel met een extreem populaire game en een flinke harde schijf kan daar zeker bij helpen. Zoals al aangegeven, hangt er wel een prijskaartje aan deze bundel met fikse harde schijf en wrede game, want je zult 499 van je zuurverdiende euro’s moeten neerleggen om de bundel te bemachtigen.

CoD: Advanced Warfare Xbox One bundel komt met 1 TB harde schijf

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch