Menu Premium
Loading...

Cobalt uitgesteld naar februari 2016

Karen Koch 26/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was bijna zo ver, Cobalt zou officieel verschijnen en daarmee zou Mojang zijn eerste grote game na Minecraft uitgeven. Helaas mocht het niet zo zijn, want door middel van een trailer laat Mojang ons weten dat Cobalt pas in februari 2016 uit zal komen.

Het is in ieder geval wél een leuke trailer. Cobalt, niet alleen de naam van de game, maar ook nog eens van het hoofdpersonage, is op weg naar de releaseparty! Alleen blijkt deze niet door te gaan. Waarom niet? Dat wordt snel duidelijk: bugs! Niet een echte insectenplaag, maar wel de virtuele variant. Mojang vindt dat de staat van Cobalt op dit moment niet goed genoeg is om op de markt te brengen. Eigenlijk kunnen we hier alleen maar respect voor hebben, want kapotte games hoeven we eigenlijk niet in de winkels te zien.

Dit uitstel ligt niet alleen aan de bugs. Mojang moet ook nog even worstelen met de toestemmingen die nodig zijn om Cobalt op consoles te krijgen, want die zijn ook nog niet helemaal rond. Cobalt verschijnt nu in februari volgend jaar voor de PC, Xbox 360 en Xbox One.

Bron: Mojang

nieuws20151026_CobaltDelay

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch