Menu Premium

CM Punk maakt zijn terugkeer in 2K Showcase van WWE 2K15

Karen Koch 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Worstelfans zullen vast bekend zijn met de namen die in de WWE-games langskomen, zonder hen zou de franchise niet eens bestaan, maar de nieuwste toevoeging doet sommige fans misschien toch bedenkelijk kijken. CM Punk maakt zijn terugkeer in 2K Showcase van WWE 2K15 en dat is opmerkelijk. De beste man is namelijk eerder dit jaar uit de WWE gestapt en heeft gezworen nooit meer naar de ring terug te keren.

De WWE-games hebben door de jaren heen altijd eerbetoon gebracht aan de geschiedenis van de WWE. In de 2K Showcase van WWE 2K15 gaan ze hiervoor de twee grootste rivaliteiten van het laatste decennium naar voren brengen, Shawn Michaels versus Triple H, en John Cena versus, jawel, CM Punk. Toen de producer van de game hierover werd ondervraagd, wees hij de mensen er slechts op dat ook Shawn Michaels al sinds 2010 met pensioen is en hij ook nog gewoon in de game zit. Het verschil zit hem echter tussen de manieren waarop de twee vechtersbazen de ring hebben verlaten. CM Punk is namelijk niet op vriendelijke termen vertrokken en Shawn Michael wel.

WWE 2K15 zal de gamer de mogelijkheid bieden om terug te keren naar het verleden, om alle legendarische gevechten tussen de personages te herleven. Veel fans voelden tijdens het spelen van voorgaande delen, die ook soortgelijke opties boden, dan ook een golf van nostalgie en kunnen niet wachten om te zien wat WWE 2K15 ze brengt. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen, want het team dat aan de game werkt is veelbelovend.

WWE 2K15 komt dit jaar nog uit, op 31 oktober om precies te zijn. Fans die nog een nare nasmaak hebben van het plotselinge vertrek van CM Punk kunnen hem dan toch nog in een aantal wedstrijden bekijken, al zij het virtueel. De game verschijnt op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

CM Punk maakt zijn terugkeer in 2K Showcase van WWE 2K15

CM Punk maakt zijn terugkeer in 2K Showcase van WWE 2K15

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch