Menu Premium
Loading...

Cleopatra leidt de Egyptenaren naar de overwinning in Civilization 6

Franky Mangal 06/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cleopatra is een van de meest invloedrijke personen geweest uit de geschiedenis en binnenkort gaat ze haar invloed opnieuw inzetten op de PC. Want, zo hebben 2K en Firaxis Games vandaag bekendgemaakt, Cleopatra leidt de Egyptenaren naar de overwinning in Civilization 6.

Cleopatra was oorspronkelijk mede-heerseres over Egypte samen met haar jongere broer en heeft met haar relaties met andere heersers veel invloed gehad op het verloop van de geschiedenis. Ze verstevigde haar greep op de troon door haar huwelijk met keizer Julius Caesar en trouwde na zijn dood met Marcus Antonius. Uiteindelijk zouden haar keuzes leiden tot de overlevering van het oude Egypte aan Rome.

De toetreding van Cleopatra tot Sid Meier’s Civilization 6 geeft de speler meer mogelijkheden tot het opzetten van handelsovereenkomsten met andere naties. De externe Egyptische handelsroutes halen meer goud binnen dankzij Cleopatra, hierdoor is Egypte een belangrijke handelspartner en sterke bondgenoot. Vanuit andere naties zorgt haar invloed niet alleen voor meer goud voor de speler, maar ook voor meer voedsel. De speciale vaardigheid van de Egyptenaren in Civilization 6, genaamd Iteru, zorgt ervoor dat Egypte sneller districten kan oprichten in de buurt van rivieren.

De Egyptenaren zijn een beschaving waarbij de focus ligt op wonderen en ze zijn vooral sterk wanneer je een beschaving start in de buurt van een rivier. Egypte kent ook een unieke unit, de Maryannu Chariot Archer, die meer bewegingsvrijheid heeft wanneer die ingezet wordt op open terrein, waardoor de unit snel kan reageren op aanvallen van afstand. Daarnaast krijgt Egypte ook de sphinx als extra toevoeging. Deze zorgen voor een boost aan geloof en cultuur onder je beschaving en leveren ook bonussen op wanneer ze naast één van de wonderen worden gebouwd.

Sid Meier’s Civilization 6 is de opvolger van het zeer succesvolle Civilization 5 en gaat op 21 oktober verschijnen op de PC. Wat vind jij van de Egyptenaren als beschaving in de game? Deel het met ons in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch