Menu Premium
Loading...

Civilization 6 DLC voegt het Poolse koninkrijk toe aan de game

Froukje Planken 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Firaxis heeft nieuwe DLC en een winterupdate toegevoegd aan Civilization 6. Als speler kun je nu aan de slag met Polen in de Poland Civilization & Scenario Pack en is er voor de Vikingen een nieuw scenario toegevoegd in de vorm van het Vikings Scenario Pack.

De Poland Civilization DLC voegt de Poolse beschaving toe, waarin je aan de slag kan met Jadwiga, de eerste vrouwelijke vorst van Polen aan het einde van de 14de eeuw. Kenmerkend voor de Polen in de game is dat ze controle krijgen over de tegels van andere beschavingen wanneer ze hun grenzen versterken met een fort of kamp. Jadwiga zorgt ervoor dat Relics meer waarde krijgen en Holy Sites effectiever zijn.

Winged Hussar zijn de unieke units van de Polen. Zij zijn sterk in de aanval en kunnen verdedigende units terugdringen. Een nieuw uniek gebouw is de Sukiennice, oftewel Cloth Hall, die bonus productie van buitenlandse handelsroutes en bonus goud van binnenlandse handelsroutes genereert.

Met de DLC krijgt de game ook een nieuw scenario, genaamd Jadwiga’s Legacy, waarin spelers de taak krijgen om Polen, Praag en Wenen te verdedigen tegen binnenvallende troepen.

De andere premium DLC bevat een Vikingen scenario, die je over Europa laat heersen als een Viking lord. Volgens Firaxis is dit het meest gedetailleerde scenario tot nu toe voor Civilization VI.
De speler kan in deze DLC de rol aannemen van een groot heerser: Harald Hardrada van Noorwegen, Koning Canute van Denemarken of Olof Skotkonung van Zweden. De basis game wordt daarnaast aangevuld met zes nieuwe City States en drie nieuwe Natural Wonders.

De twee DLC packs komen tegelijk met een grote winterupdate voor Civilization 6, die een nieuwe Earth map toevoegt, naast een ‘Alert’ actie voor units, een scenariomenu, balance tweaks en bugfixes.

De Polen en Vikingen DLC packs zijn premium content en vanaf nu speelbaar. De winterupdate zal automatisch installeren als je de game opent. Heb jij zin om met een nieuwe beschaving aan de slag te gaan? Laat het weten in de comments!

Bron: Gameinformer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch