Menu Premium

Civilization: Beyond Earth – Rising Tide Colonise the Ocean video

Mark Bischoff 22/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maand kon je al de E3 gameplay video bekijken van de nieuwe uitbreiding voor Civilization: Beyond Earth genaamd Rising Tide. Vandaag komt 2K met een eerste ‘featurette’ waarin o.a. nog dieper wordt ingegaan op de nieuwe Oceanic gameplay die deze expansion zal bevatten.

Met Rising Tide zal het voor het eerst in de geschiedenis van Civilization mogelijk zijn om op zee je kolonie uit te breiden en met de nieuwe amfibie voertuigen en onderzeeërs de oceaan te verkennen. Je zult echter voorzichtig moeten zijn met het uitbreiden van je basis, aangezien je op het water van meerdere kanten kan worden aangevallen door andere kolonies of monsters uit de krochten van de oceaan.

Naast de oceaan zijn er ook vulkanische gebieden en kun je op zoek gaan naar artifacts die je op meerdere manieren diverse voordelen kunnen geven. Open je meerdere artifacts tegelijk, dan zullen deze je grotere beloningen opleveren dan wanneer je er maar een opent.

Civilization: Beyond Earth – Rising Tide verschijnt dit najaar voor de PC. Duik jij dit najaar ook de oceaan in? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch