Menu Premium

Cities Skylines: Xbox One Edition is nu uit

Maarten van Steijn 21/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jahoor, binnenkort mogen we ook op de Xbox One dikke steden gaan bouwen! De Cities Skylines: Xbox One Edition is namelijk nu verkrijgbaar. De game kwam op 10 maart 2015 uit voor de Linux, OS X en Windows, maar heeft nu dus ook Xbox bereikt.

De game kan het beste omschreven worden als een city building simulatior. Je begint met 4 vierkante kilometer grond, om dit vervolgens uit te bouwen tot een gigantisch stad. In deze game gaat het niet alleen om het bouwen van volledige steden en infrastructuren, maar ook het managen hiervan. Hoeveel geld kun je verdienen? Welke gebouwen hebben aansluiting op elkaar? Dit soort vragen staan centraal in deze game.

Xbox One spelers krijgen toegang tot de award winning base game,  inclusief de After Dark Expansion. In deze expansion mag je je als inmiddels gevorderde city builder in gaan zetten voor het nachtleven van de stad, om zo grote zwermen aan toeristen aan te trekken. Check onderstaande video en oordeel zelf over hoe diep jij deze gameplay vind gaan.

De oorspronkelijke game is gemaakt door het Finse Colossal Order. Inmiddels heeft Tantullas Media eraan mogen sleutelen, zodat het compatible zou worden met de Xbox One console.

Heb jij het idee dat dit soepel speelbaar gaat zijn op een console? Of maakt het jou allemaal niet zo veel uit, zolang je maar dikke steden in elkaar kan zetten?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch