Menu Premium
Loading...

E3 2016 trailer Ghost Recon Wildlands is beter dan coke

Duncan Israel 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks het feit dat je nooit het witte goedje moet proberen, kunnen wij je verzekeren dat de E3 2016 trailer van Ghost Recon Wildlands beter is dan coke! We kunnen niet anders zeggen dan dat Ubisoft weet hoe zij een persconferentie moeten geven.

Nadat de uitgever een toffe tribute gaf aan de massa shooting in Orlando, ging het feest gezellig verder met deze Ghost Recon Wildlands-trailer. De game speelt zich af in Bolivia, waar de drugskartels de overhand beginnen te krijgen. In deze tactische shooter is het aan jou de taak om dit tegen te gaan, samen met vrienden of alleen.

De bovenstaande cinematic trailer zit vol met actie. Dat houdt niet in dat je niet tactisch te werk moet gaan in deze game. De game speelt zich in het heden af en special forces, zoals de Ghosts, hebben veel tactische apparaten tot hun beschikking. Zo zijn drones een big deal in deze nieuwe Ghost Recon Wildlands.

Naast deze goed uitziende cinematic trailer, heeft Ubisoft ons ook nog verblijd met ruim negen minuten aan ingame gameplay beelden. Alsof dat nog niet genoeg was heeft Ubisoft ook nog eens een Fight for the Wildlands-trailer online geknalt! Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart 2017 beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One! Ga jij hem halen? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch