Menu Premium
Loading...

Middeleeuws hakfestijn in cinematic E3 2016 trailer For Honor

Angelique Grift 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Precies een jaar geleden werd de hack-and-slasher For Honor aangekondigd tijdens de E3. Nu, een jaar later, licht Ubisoft nog een tipje van de sluier op voor deze game. Wil je weten hoe, check dan het middeleeuws hakfestijn in de cinematic E3 2016 trailer van For Honor.

De story trailer maakt al gauw duidelijk dat de wereld van For Honor naar de verdoemenis gaat. Onder het regime van warlord Apollyon blijven er drie clans over die vechten om te overleven: The Legion, The Chosen en The Warborn. Deze stammen vertegenwoordigen de eerbare ridders, samurai en de wrede vikingen, en elk van hen heeft uiteraard zijn eigen krachten en wapens. In de game kan er onderling worden gestreden met duels en heftige, grootse battles. Daarnaast het een zoektocht naar vrede door het verslaan van de bloeddorstige Apollyon.

Niet alleen deze trailer liet vanavond zien wat de game in petto heeft. In de onderstaande Viking Walkthrough trailer kun je tien minuten combat en gameplay aanschouwen aan de kant van The Warborn. Na het zien van deze tweede trailer is hack-and slash wellicht niet het juiste hokje om deze game in te stoppen. De ontwikkelaars van Ubisoft Montreal zelf noemen hun gevechtssysteem The Art of Battle, wat duidelijk maakt dat het wat meer omvattend is dan de vijand doodleuk de dood in button mashen. Ook de omgeving kun je gebruiken om je vijanden net een stap je voor te zijn in de strijd.

For Honor komt uit op 14 februari 2017 voor Xbox One, Playstation 4 en PC. Sta jij al klaar om op Valentijnsdag met je geliefde(n) de rivaliserende clans aan gort te slaan?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch