Menu Premium

CHVRCHES’ Ian Cook over Death Stranding “Unlike anything I have seen”

Hylke Haagsma 10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kojima geeft niet veel weg aan de wereld over zijn nieuwe game Death Stranding. Om dit te compenseren geeft hij VIP previews aan mensen die dicht bij hem staan of die betrokken zijn bij het project. De man achter Metal Gear heeft zijn mysterieuze nieuwe PS4 exclusive laten zien aan Jordan Vogt-Roberts, Guerrilla Games, de creative directors van The Division 2 en Grimes.

Ook CHVRCHES heeft de game gespeeld…

Ken je de Schotse band CHVRCHES? De indietronica band bezocht Kojima Productions in Tokyo en de drie muzikanten kregen daar een kijkje achter de schermen.

Beide artiesten hebben eerder wederzijdse bewondering uitgesproken voor het werk van elkaar, dus het is geen verrassing dat er een bijeenkomst was. En Death Stranding? Die hebben ze natuurlijk ook gezien. Kojima is fan van CHVRCHES en zij ook van Kojima. Een recent interview met CHVRCHES ‘Ian Cook geeft ons nog een indirect inzicht in waar het spel allemaal om draait…

Anders dan welke andere game dan ook!

Hij beschrijft zijn reis naar Kojima Productions aan consolevania.com en geeft toe dat hij de hele dag in de studio had kunnen doorbrengen en legt vervolgens uit wat hij zelf van Death Stranding heeft gezien. “Hij is echt zo’n inspiratie”, vervolgt Cook, “zo dapper en denkt als niemand anders.” Sommige dingen die hij met de nieuwe game doet, zijn anders dan alles wat ik iemand anders heb zien doen. Ik heb geen idee hoe hij het laat werken, maar ik ben ervan overtuigd dat als iemand het kan, Kojima dat kan. ”

Dat citaat, hoe vaag ook, komt zeker overeen met wat we al over Death Stranding hebben gehoord. Dat het een van de meest ambitieuze interactieve projecten aller tijden wil zijn en dat al dan niet in verband staat met het geannuleerde Silent Hills-game van Kojima. . Cook heeft niets meer gedeeld, maar de auteur zelf geprezen omdat hij ‘erg cool en gemakkelijk om mee te praten’ is. How sweet!

Het is een raadsel wanneer wij Death Stranding weer gaan zien. De game loopt namelijk iets achter op schema.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch