Menu Premium
Loading...

Child of Light Announcement Trailer

Gamekings Redactie 10/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat side-scrollers weer helemaal hip en happening zijn, want ze schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond. De één beter dan de ander, maar zo nu en dan zit er een pareltje tussen. Ontwikkelaar en uitgeverij Ubisoft gaat het nu ook proberen met Child of Light. We krijgen alvast een voorproefje in de Child of Light Announcement Trailer. Zou dit een potentiële topper zijn?

Als we kijken naar het portfolio van Ubisoft gaat het aardig goed met het bedrijf. Over de hele wereld zijn er fans die met smart wachten op Ubisoft-titels, waaronder Assassin’s Creed IV: Black Flag, Watch Dogs en Tom Clancy’s The Division. Ook recentelijk zijn er toffe games uitgekomen van hun hand, want niet al te lang terug brachten zij Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist en Rayman Legends naar de winkels. Met de laatstgenoemde titel heeft Ubisoft bewezen dat side-scrollers nog lang niet ouderwets gevonden worden. De game doet het ontzettend goed en wordt door fans van de Rayman-serie zeer positief ontvangen.

Misschien heeft het wel meegespeeld met de aankondiging van Child of Light, want er werd laten zien dat we nog lang niet 2D side-scroller moe zijn. Toch is Child of Light uiteindelijk iets heel anders dan de Rayman-serie, want waar je met Rayman heen en weer rent om je kleine vriendjes te redden, gaat het er in Child of Light anders aan toe. De game is naast een 2D side-scroller ook een puzzle-game met turn-based gevechten. Je speelt als Aurora, een jonge prinses met een puur hart. Haar ziel is gebracht naar het koninkrijk van Lemuria om de Black Queen een koekje van eigen deeg te geven. Zij heeft namelijk de Zon, de Maan en de Sterren gestolen. Aan jou de taak om het koninkrijk van Lemuria te redden.

Er is nog geen specifieke datum bekend, maar wel is duidelijk dat Child of Light in 2014 uitkomt voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Het is nog even wachten dus, maar gelukkig hebben we deze trailer al!

Child of Light Announcement Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch