Menu Premium

Check vanavond om 22:40 op MTV hoe wij real-life een shooter naspelen

Gamekings Redactie 10/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel veel gamers spelen dagelijks shooters, maar hoe realistisch zijn die games? Daar proberen wij achter te komen tijdens de airsoft sportbeleving H.E.L. Shooter. Dus check vanavond om 22:40 op MTV hoe wij real-life een shooter naspelen in Gamekings!

H.E.L. Shooter is een Kickstarter-project dat is bedacht door ex-marinier Marc Pollen, die we eerder al leerden kennen voor de Battlefield 4-aflevering en tegenkwamen op Firstlook 2014. In H.E.L. Shooter, een real-life airsoft-ervaring, worden scenario’s nagebootst zoals je die bijvoorbeeld kent uit de Call of Duty en Rainbow Six-serie. Naast het schieten draait het vooral om het samenwerken en op die manier tot de juiste oplossingen te komen. Een goede reden dus voor flink wat actie! Tussen de actie door is het natuurlijk een uitstekend moment om even stil te staan bij drie shooters, namelijk Call of Duty: Advanced Warfare, Battlefield Hardline en Rainbow Six Siege. Daarnaast zijn er reviews van Microsoft’s game-maker Project Spark en beoordelen we hoe eng The Evil Within is.

Genoeg redenen dus om vanavond om 22:40 even langs te droppen op MTV, waarin je kunt zien hoe wij shooter-scenarios real life naspelen in een nieuwe aflevering van Gamekings!

Check vanavond om 22:40 hoe wij shooter-scenarios real life naspelen

Check vanavond om 22:40 hoe wij shooter-scenarios real life naspelen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch