Menu Premium

Check vanavond om 1:20 de Assassin’s Creed Unity-aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 13/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond gaan David en Steven naar Parijs om met de ‘brotherhood’ te strijden tijdens de Franse Revolutie in Assassin’s Creed Unity. In de stad van de liefde kunnen ze eindelijk het nieuwste deel van de Assassin’s Creed-reeks eens uitgebreid onder de loep nemen.

Nu ze toch in Parijs zijn, is dat een prima moment om tussendoor even de stad te verkennen. In Assassin’s Creed Unity checken ze meerdere elementen uit de game, waaronder de nieuwe co-op mode, maar er is vanavond meer te zien dan sluipmoordenaars en zwaardgevechten. Er staan namelijk ook twee racegames tegenover elkaar. Waar Forza Horizon 2 al uit is voor de Xbox One en Xbox 360 en dus beoordeeld wordt als eindproduct, wordt er vooruitgekeken naar The Crew die op 2 december pas uitkomt. Daarnaast kun je horen wat de guys vinden van Sunset Overdrive. Deze nieuwe game van Insomniac Games komt 31 oktober uit, exclusief voor de Xbox One.

Genoeg te zien dus in een kersverse Gamekings aflevering, vanavond om 1:20 uur op MTV! Tweet mee met de hashtag ‘ik kijk #gamekings‘ en maak kans op een fancy t-shirt!

Check vanavond de Assassin's Creed Unity-aflevering op MTV!

Check vanavond de Assassin’s Creed Unity-aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch