Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 22:30 de Gamekings E3 terugblik aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag begint dé beurs waar menig gamer al tijden warm voor loopt: E3 2014. Elk jaar kijkt heel de game-industrie reikhalzend uit naar dit evenement, waar de grootste namen laten zien wat ze in huis hebben. Tijdens de E3 worden de grote nieuwe titels van iedere uitgever bekendgemaakt en de bedoeling is om gamers het water uit de mond te laten lopen. Hoe ging dat in de voorgaande jaren? Je ziet het allemaal op je eigen televisie, dus check vanavond om 22:30 op MTV de E3 terugblik aflevering van Gamekings!

Het is nu meer dan ooit hét perfecte moment om eens terug te blikken op de afgelopen twaalf(!) trips naar Los Angeles om de E3 te checken. De vaste Gamekings-kijker weet zich vast nog wel een paar glorieuze momenten te herinneren en wij natuurlijk ook. Het kan ook zo zijn dat je ze gemist hebt. In beide gevallen is het meer dan hilarisch om te zien hoe onze mannen zich in twaalf jaar gemanifesteerd hebben in Los Angeles. Dit jaar is Skate er niet bij in LA, maar desalniettemin zie je toch hoe hij zich thuis voelt in de hoofdstad van Californië. Hij is niet de enige die een mooie lijst aan geweldige E3-momenten op z’n naam heeft staan en we hebben van iedereen de tofste beelden eruit gepikt.

Om deze aflevering niet alleen maar in het verleden te duiken, gaan Dennis en Pascal het uitgebreid hebben over Titanfall: Expedition. Het allereerste DLC-pakket voor Titanfall is namelijk nu beschikbaar, welke bestaat uit drie nieuwe maps. De vraag is of deze ook tof zijn om te spelen, waar Pascal en Dennis een antwoord op hebben. Ook Mario Kart 8 komt voorbij, want Dennis en Jelle zijn uitgebreid aan de slag gegaan met deze game. Weet het laatste deel in de serie de populariteit in stand te houden? Kluister voor de buis en check vanavond om 22:30 de Gamekings E3 terugblik aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:30 op MTV de E3 terugblik aflevering van Gamekings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch