Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 22:20 de eerste Firstlook aflevering op MTV

Gamekings Redactie 22/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook 2012 was een episch feest en een groot succes! Het was er zo tof dat we er twee tv afleveringen hebben opgenomen met vanavond de eerste episode om 22:20 op MTV. Martin heeft een mooie teaser in elkaar gezet die hij meteen even wil laten zien in het redactie item van vandaag. Wil je jezelf spotten op televisie? Check vanavond om 22:20 de eerste Firstlook aflevering op MTV.

Wat kun je allemaal verwachten? Als je er geweest bent, dan hoeven we je dat natuurlijk niet te vertellen. Een wrede podium show, de allernieuwste games, de mooiste babes en wij waren er natuurlijk. Dus als je niet aanwezig was, dan mag je deze aflevering niet missen. En ook als je er wel was, dan moet je deze aflevering gewoon kijken want misschien kun je jezelf wel spotten.

Naast de allernieuwste games, was ook de allernieuwste console aanwezig. Nintendo had een prominente plek ingenomen op Firstlook 2012. Daarom is het ook onmogelijk om de Wii U niet in deze aflevering langs te laten komen. Daarnaast behandelen we games als XCOM: Enemy Unknown, LittleBigPlanet Karting, Inazuma Eleven Strikers, NBA 2k13, Need for Speed Most Wanted en Call of Duty: Black Ops 2.

Pascal, Melle en Martin nemen je mee in deze eerste Firstlook aflevering en genieten ondertussen uitgebreid van het vrouwelijk schoon, dat ronddartelden op de beursvloer. Dus verwacht ook een aantal bloedmooie dames vanavond op je tv. En mocht je jezelf tegenkomen in de aflevering, laat het ons dan even weten op twitter via #Gamekings.

Heb je de aflevering op Gamekings gemist? Dan kun je hier de overige uitzendtijden bekijken!

Check vanavond om 22:20 de eerste Firstlook aflevering op MTV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch