Menu Premium

Check nu de World of Warcraft: Warlords of Draenor livestream!

Gamekings Redactie 11/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat World of Warcraft al bijna het tienjarig bestaan mag vieren, vindt ontwikkelaar en uitgever Blizzard Entertainment dat de game nog steeds jaren mee kan. Met World of Warcraft: Warlords of Draenor wordt het geheel uitgebreid én visueel opgeschroefd, wat de wereld niet slecht doet. Toch? Onze eigen World of Warcraft veteraan Steven heeft z’n gaming setup meegenomen om aan jou te laten zien of het echt zo wreed is in de bèta van de laatste WoW-uitbreiding. Trek je RPG-kennis uit de kast en check nu de World of Warcraft: Warlords of Draenor livestream!

Je wordt natuurlijk niet zomaar World of Warcraft veteraan genoemd, maar Steven heeft die titel dik verdiend. Al vanaf het moment dat World of Warcraft uitkwam in Europa speelt de beste man met flinke regelmaat de game en is hij volgens geruchten vaker te vinden in de wereld van Warcraft dan in de kroeg. Of dat waar is kun je hem zelf vragen, want Steven neemt vandaag het voortouw en showt jou World of Warcraft: Warlords of Draenor op zijn eigen PC. Een ervaren World of Warcraft speler – of eigenlijk elke enthousiaste PC-gamer – speelt het allerliefst met z’n vertrouwde PC, muis en toetsenbord, dus sleept Steven met alle liefde zijn gaming gear mee naar de Gamekings-redactie.

Natuurlijk speelt hij helemaal live en heb jij de mogelijkheid om hem alle vragen te stellen die in je opkomen. Steven weet praktisch álles over World of Warcraft én de uitbreiding Warlords of Draenor, want het laatstgenoemde speelt hij ook al vanaf dat de bèta beschikbaar is. Het maakt niet uit of je net als Steven praktisch tien jaar geleden begonnen bent met World of Warcraft of er nieuw in bent, want Steven laat je zien of de laatste content voor Blizzard’s episch succesvolle MMORPG ook voor jou weggelegd is! Check daarom de Gamekings World of Warcraft: Warlords of Draenor livestream op Twitch!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Check nu de World of Warcraft: Warlords of Draenor livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch