Menu Premium
Loading...

Check in deze For Honor trailer met welke krijgers je te maken hebt

Suzanne de Jong 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee jaar geleden kwam Jason Vandenberghe het podium op tijdens de E3 Ubisoft-persconferentie, hij toonde ons daar For Honor. De brute game, met de even brute krijgers hebben al meerdere trailers gehad, waaronder deze trailer. Gezien er een aantal mannen van Gamekings nu in de Koelnmesse te Keulen rondlopen kon het uiteraard niet lang duren voordat Ubisoft hun komst zal verwelkomen met een nieuwe trailer, dus check in deze For Honor trailer met welke krijgers je te maken hebt.

Uiteraard krijgen we te maken met de Viking, Samurai en Knight fracties, zoals in de bovenstaande trailer duidelijk aan ons getoond wordt. In de uiteindelijke game zullen er twaalf speelbare krijgers beschikbaar zijn, verdeeld over de drie fracties zullen dat er hoogstwaarschijnlijk dus vier per fractie zijn. Er is ook bekend geworden dat de closed beta zal lopen van 15 tot en met 18 september, wil je graag een plekje bemachtigen in deze gesloten beta? Dat kan via deze link! Tevens is bekend gemaakt dat de PC-versie ontwikkeld wordt door Blue Byte die er onder andere voor gaan zorgen dat de muis en toetsenbord ondersteuning optimaal zullen zijn, ook gaat For Honor multi-screen en 4K ondersteunen op diezelfde PC-versie.

Ga jij de krijger uithangen in For Honor en overweeg jij om je in te schrijven voor de gesloten beta? En heb jij last but not least er al over nagedacht bij welke fractie jij je gaat aansluiten? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch