Menu Premium
Loading...

Check hier meer dan 8 minuten aan Prey gameplay

Rens van Nerum 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tot op heden was er nog niet veel bekend over de nieuwe Prey. Ontwikkelaar Arkane was ook nog vrij terughoudend over de game, maar gisteren liet uitgever Bethesda tijdens de Game Awards 2016 meer dan 8 minuten aan Prey Gameplay zien!

In de video krijg je al aardig wat content te zien. Zo zie je dat je net als de aliens kunt transformeren in een koffiemok, kunt schieten met een ”Gloo-gun” en lekker rond kunt banjeren met een shotgun en daar aliens helemaal mee naar de klote kunt werken. Als we deze Prey gameplay video mogen geloven, belooft de game een hoge dosis actie, humor en sci-fi horror te bieden! Ontwikkelaar Arkane heeft aangegeven dat het vinden van wapens in de game een zeldzaamheid is. Dit betekend dat je zuinig moet zijn op je munitie en in vele situaties echt zal moeten overleven. Arkane heeft ook aangegeven dat de nieuwe Prey ook niet écht een shooter wordt, maar dat je meer op tactische wijze je vijand moeten omleggen of zelfs ontwijken.

Je kunt in de Prey gameplay trailer al een goede indruk krijgen van de game. Zo heeft het ook aardig wat Dishonored-invloeden, bijvoorbeeld qua cosmetische opties. Wat vinden jullie van de nieuwe aanpak die Arkane heeft toegepast op de nieuwe Prey? Vind jij overleven en tactiek leuk? Of had je liever een shooter als zijn voorganger? Gooi het in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch