Menu Premium

Check hier de For Honor launch trailer

Maarten van Steijn 15/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Valentijnsdag was dit jaar niet alleen maar in het teken van liefde en genegenheid, maar ook van Ubisoft met haar For Honor game. En bij een release date, hoort natuurlijk ook een trailer. Check daarom nu de For Honor launch trailer!

For Honor is een strategische zwaard vecht game, waar het steen, papier, schaar idee in verstrengeld zit. De afgelopen weken is er niet alleen al een hoop marketing gedaan rondom deze titel, ook is er eerst een Closed Beta en niet veel later een Open Beta geweest voor deze game. Ook Gamekings heeft intussen de nodige blikken geworpen op deze titel. Mocht je er nog niet aan toe gekomen zijn, dan kun je het item met David en JJ hier vooralsnog checken!

De trailer zit vol met harde actie en geram met puntige moordwapens in allerlei soorten en maten. Ook zijn de verschillende facties belicht, wat toch wel één van de belangrijkere kenmerken van de game is.

Heb jij gister tot in de late uurtjes over het slachtveld rond lopen stampen, of wacht je nog even met het in huis halen van deze game? Laat vooral ook je gedachtes even achter in de reacties, wat betreft de launch trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch