Menu Premium

Check hier de eerste Middle-Earth: Shadow of War gameplay beelden

Ridho Hidayat 08/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kondigde Warner Bros. Middle-Earth: Shadow of War, het vervolg op de action RPG Shadow of Mordor, officieel aan. Dit deden ze met een cinematic trailer die het verhaal van de game introduceerde. Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen, waarin je alles leert over de veranderingen op gameplay-gebied. Check dus hieronder de eerste Middle-Earth: Shadow of War gameplay beelden!

In Shadow of War kun je met je nieuwe Ring of Power een leger maken, waarmee je vervolgens verschillende regio’s in Mordor kunt veroveren. Deze regio’s bevatten unieke vijanden en bondgenoten, forten, missies en meer. Als je een regio verovert, verdien je XP, loot, nieuwe volgers en resources. Je forten fungeren bovendien als basissen om je troepen te trainen, en als bescherming tegen Saurons tegenaanvallen.

Het Nemesis-systeem is ook flink uitgebreid ten opzichte van het vorige deel. In Shadow of Mordor konden je vijanden met dit systeem stijgen in rang, door jou te doden. Hierdoor kreeg je unieke vetes met Orcs, en bouwden je vijanden als het ware een carrière op. In Shadow of War wordt er behoorlijk voortgebouwd op dit unieke systeem. Je hebt zoals gezegd namelijk ook een eigen leger aan Orcs, met verschillende rangen. Belangrijke Orcs hebben eigen vaardigheden en wapens, waarmee ze jou helpen in de strijd om de verschillende forten te veroveren.

Zoals je kunt zien in de trailer hieronder, is er nog veel meer veranderd in dit vervolg: uitgebreide customization, het inzetten van spionnen, vliegen op draken en meer. Check dus de Middle-Earth: Shadow of War gameplay beelden, om alles te leren over de nieuwe elementen.

Middle-Earth: Shadow of War komt op 22 augustus uit voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. De game zal ook speelbaar zijn op de Xbox Scorpio, wanneer deze console uitkomt. Wat vind jij van deze eerste gameplay beelden? Kijk jij ernaar uit om je eigen leger aan Orcs te bouwen, en daarmee Mordor te veroveren? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch