Menu Premium

Check dinsdag 21 mei De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Gamekings Redactie 16/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voel je de spanning al? Het onderbuikgevoel dat je krijgt bij de onthulling van een nieuwe generatie console? Wij wel, en daarom gaan we je op Gamekings.tv een avondvullend programma voorschotelen, zodat je niks hoeft te missen van de onthulling van de nieuwe Xbox. Dus check dinsdag 21 mei De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Wat gaat Microsoft volgende week allemaal laten zien? Wordt het vergelijkbaar met de onthulling van de PlayStation 4, of krijgen we wel de nieuwe Xbox te zien? Major Nelson liet bij de aankondiging van de Xbox Reveal weten dat de line-up van “blockbuster” games pas getoond wordt op de E3 2013. Als dat zo is, en afgaande op de duur van de persconferentie (een uur), dan zouden we wel eens de machine in volle glorie kunnen gaan zien. Aan de andere kant lijkt het ons sterk dat we geen enkele game te zien krijgen. Bovendien zou dat erg jammer zijn, toch? We willen juist een glimp van Halo 5, of spectaculaire beelden van een nieuwe IP. Dinsdag ga je het allemaal meemaken, hier op Gamekings.tv.

Vanaf 19:00 uur start de grote show van Microsoft en zoals je van ons gewend bent, gaan we live voor- en nabeschouwen. Wij starten op Gamekings.tv De Avond van Xbox al om 18:00 uur en zullen in ieder geval tot 21:00 uur live alle nieuwtjes over de nieuwe Xbox met je doornemen. En we hebben nog meer voor je in petto. Dat houden we echter nog even voor ons, maar je hoort snel meer. Schakel dus aanstaande dinsdag 21 mei om 18:00 over naar Gamekings.tv voor De Avond van Xbox.

Check dinsdag 21 mei De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Check dinsdag 21 mei De Avond van Xbox livestream op Gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch