Menu Premium
Loading...

Check deze uitgebreide Telltale’s The Walking Dead: A New Frontier trailer

Samuel Boyd 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale Games heeft al vele verhalende games op haar naam staan, maar de populairste serie is toch wel Telltale’s The Walking Dead. Afgelopen nacht tijdens de Game Awards 2016 presenteerde Telltale Games een nieuwe trailer van het derde seizoen in de serie. Check hier de uitgebreide Telltale’s The Walking Dead: A New Frontier trailer!

In september verkondigden wij stellig dat het derde seizoen van Telltale’s The Walking Dead in november van start zou gaan, maar helaas werd de release uitgesteld naar eind december. Vandaag leren we dat de release ons niet één, maar twee episodes zal brengen, onder de naam The Ties that Bind. Dit komt puur omdat de première van het derde seizoen zo groot werd dat het niet in een enkele episode paste, aldus Kevin Bruner, de CEO van Telltale Games.

Verder laat de trailer meer zien over Javier, het nieuwe speelbare personage, en zijn familie. Als klap op de vuurpijl laat een veteraan uit de serie, Clementine, nog even haar gezicht zien. Inmiddels is ze niet meer het onschuldige meisje zoals we haar kennen uit het eerste seizoen.

The Walking Dead: A New Frontier is vanaf 20 december te spelen op Xbox One, PlayStation 4, PC, iOS en Android. Wat vind jij van deze Telltale’s The Walking Dead: A New Frontier trailer? Heb jij al zin om aan de slag te gaan met The Ties That Bind? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch