Menu Premium
Loading...

Check de Z-Moves van Pikachu en Eevee in deze Pokémon Sun and Moon trailer

Bas Boudewijn 20/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over minder dan twee maanden is het zo ver. Op 18 november kunnen we allemaal weer aan de slag in een nieuw Pokémon-avontuur in Pokémon Sun en Moon. Nintendo en The Pokémon Company komen daarom wederom met een bomvolle trailer voor de twee games. Z-moves, version exclusives en nieuwe vormen komen allemaal voorbij dus check deze Pokémon Sun and Moon trailer.

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden sinds je voor het laatst konden genieten van een compleet nieuw Pokémon avontuur op jouw Nintendo 3DS, maar ondertussen heeft The Pokémon Company niet stilgezeten. Na twee remakes, een heruitgave van de originele drie games in de eShop en een mobiel fenomeen in de vorm van Pokémon GO, is het in november weer tijd voor een gloednieuwe generatie Pokémon. Hierbij horen natuurlijk een hoop nieuwe features en Pokémon.

Zo krijgen we in deze trailer onder meer Passimian en Oranguru te zien. Twee nieuwe Pokémon die respectievelijk alleen in de Sun of de Moon-versie van de game te vangen zijn. Passimian heeft een geheel nieuwe ability. Met Reciever ontvangt Passimian een ability van een van de Pokémon in het team van de tegenstander. Oranguru heeft zelfs de beschikking over een geheel nieuwe aanval Instruct.

Rockruff, die al eerder werd onthuld voor Pokémon Sun en Moon, heeft met Lycanrock een evaluatie met twee vormen. Een Midday form die exclusief is bij Pokémon Sun en een Midnight form die je alleen in Pokémon Moon kunt krijgen. Ook toont de trailer verschillende character customization opties voor de twee games. Een terugkerende feature die afwezig was in Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire.

Je kunt vanaf november ook jouw Rockruff, Lyncanrock, Passimian, Oranguru, of welke andere Pokémon je ook maar wilt, in je party verzorgen en aaien in de Refresh functie van deze game. Als klap op de vuurpijl konden we ook nog genieten van de nieuw geïntroduceerde Z-moves van niemand minder dan Pikachu en Eevee, getiteld Catastropika en Extreme Evoboost.

Kun jij ook niet wachten totdat jij zelf met al deze epische functies aan de slag kunt op 18 november of vind jij dat Pokémon zijn beste tijd wel heeft gehad? Laat het ons even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch