Menu Premium
Loading...

Check de trailer voor de PlayStation 4 4.00 update

Rik Koning 12/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna een jaar geleden kwam Sony met de laatste grote update voor de PlayStation 4 op de proppen. Het heeft dus even geduurd, maar morgen blaast er weer een frisse wind door je console met de volgende grote update. Dus waar wacht je nog op? Check de trailer voor de PlayStation 4 4.00 update!

Zoals gebruikelijk bij de grote updates heeft Sony een hoop nieuws voor je in petto. Zo komt er een volledig vernieuwde UI naar je PlayStation 4, met onder andere nieuwe achtergronden, nieuwe systeemicoontjes en verbeterde pop-ups voor het notificatiesysteem. Op deze manier moet de console een soepelere gebruikservaring gaan krijgen.

Ook de Quick Menu is onder de loep genomen. Zo hoef je voortaan niet meer uit je games om deze te openen, aangezien hij niet meer het hele scherm in beslag zal nemen. Daarnaast kan je allerlei dingen customizen en past het menu zich aan op wat je op dat moment aan het doen bent. Als je bijvoorbeeld aan het streamen bent, zal de Quick Menu opties als het aanpassen van audio niveaus of het bekijken van de comments op je kanaal tonen.

Een veelgehoorde klacht bij vrijwel alle consoles is een onhandige games-bibliotheek, aangezien gamers zo kort mogelijk in een menu willen zitten en meteen met hun game willen kunnen beginnen. Ook daarin hoopt Sony met de PlayStation 4 4.00 update een goede stap gemaakt te hebben. Je kan voortaan bijvoorbeeld mappen aanmaken waarin je bepaalde games kunt plaatsen. Zo zou je een mapje kunnen maken met je favoriete games van dit moment, of voor de OCD’ers onder ons een volledige indeling gebaseerd op genre.

Maar dit is nog lang niet alles, dus – mocht je dat nog niet gedaan hebben – ga snel de video hierboven bekijken en laat ons natuurlijk weten in de comments of dit de veranderingen zijn waar jij op zat te wachten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch