Menu Premium
Loading...

Check de trailer van de animatiefilm Resident Evil: Vendetta

Rik Koning 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Resident Evil is natuurlijk al lange tijd veel meer dan alleen een game franchise. Zo kwam er al een vijftal films uit – die het overigens niet onverdienstelijk deden – en is het zesde en laatste deel momenteel in ontwikkeling. Naast Resident Evil: The Final Chapter, die begin 2017 uit moet gaan komen in Europa, komt er volgend jaar ook nog een Resident Evil animatiefilm uit en laten wij daar nou een vette trailer van hebben… Dus waar wacht je nog op? Check de trailer van de animatiefilm Resident Evil: Vendetta.

In Vendetta volg je het verhaal van Chris, Leon en Rebecca, die ook bekend zijn van de video games. In tegenstelling tot Resident Evil: The Final Chapter, is Vendetta een volledige animatiefilm. Capcom prodeerde dit al twee keer eerder, maar beide films kregen te maken met vrij negatieve reviews, met name buiten Japan. Of Resident Evil: Vendetta deze tendens gaat verbreken is dus nog maar de vraag.

Dus check snel die trailer en laat ons weten of jij denkt dat driemaal scheepsrecht is voor de Resident Evil animatiefilms. Hou je het liever bij de games? Bekijk dan vooral de Let’s Play van de Resident Evil 7 Demo, met Jelle, Shelly en Steven. De comments staan weer eens klaar voor jouw ongezouten mening!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch