Menu Premium
Loading...

Stijlvolle moordpartijen in de Dishonored 2 – Creative Kills Gameplay Video

Mark Hoogland 21/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 11 november verschijnt het langverwachte Dishonored 2 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game belooft net als zijn voorganger een sfeervolle stealth game te worden, die zowel geweldloos als volslagen moordlustig gespeeld kan worden. Liefhebbers van die tweede optie worden vandaag getrakteerd op de Dishonored 2 – Creative Kills Gameplay Video.

Pacifisten die een gehele non-lethal playthrough van Dishonored 2 ambiëren, zullen volgens bovenstaande video een hele rits aan coole moves mislopen. Waar andere stealth games doorgaans vertrouwen op een mes in de rug of een pijl in het voorhoofd, heb je in de Dishonored-games een heel scala aan bovennatuurlijke krachten tot je beschikking. Of je nu de tijd stilzet of gebruikmaakt van de vertrouwde Blink-teleporatie uit de eerste game, vijanden hebben hoe dan ook het nakijken.

Met name Emily blijkt een ster in freaky trucjes, want naast haar extra stealthy shadow walk kan zij ook nog eens een dubbelganger plaatsen als afleiding – wiens plek ze vervolgens ook nog kan innemen! Ook kan ze een domino-effect gebruiken, waardoor meerdere vijanden hetzelfde lot ondergaan. Corvo speelt het in de video meer één op één, en met name de manier waarop hij met lichamen sleept terwijl hij de tijd bevriest verdient een originaliteitsprijs.

Zie jij na het zien van deze video af van je non-lethal ambities voor Dishonored 2? Of ga je de game gewoon meerdere malen spelen om tal van creatieve kills te maken? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch