Menu Premium

Check de Stichting 113 zelfmoordpreventie donatiestream van Chimu84

Jan Johan Beldrok 28/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat je ook vindt van de lockdown en de aanpak van de Corona pandemie door de Nederlandse overheid, feit is dat 2020 een kutjaar was. Het vele gedwongen binnen zitten en het ontbreken van uitlaatkleppen en frequent contact met familie en vrienden zorgt bij veel mensen voor negatieve gevoelens en gedachtes. Gevoelens die we bij Gamekings absoluut herkennen. Een gevolg van dit al is dat veel mensen, en vooral veel jongeren en jongvolwassen, zich depressief voelen. Sommigen van hen zoeken daarop een uitweg uit de ellende door middel van zelfmoord. En dat is niet wat we willen. Op welke manier dan ook, we moeten er met elkaar uitkomen en elkaar helpen. Zodat we straks weer kunnen doen en laten wat we willen.

Depressie en zelfmoord zijn probleem tijdens lockdown

Chimu84, oftewel Tim, is een vader van twee kinderen en speelt al games sinds z’n pa een 80286 in huis haalde. In zijn dagelijkse leven is hij docent op een MBO niveau 1. Hij werkt daar met een speciale doelgroep. Een doelgroep voor wie thuis zitten en thuisonderwijs lastig is en voor wie het ontbreken van sociale contacten een groot probleem is. Hij kent dus als geen andere de problematiek.     

Stream support Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Chimu84 heeft daarom een donatiegoal opgezet voor Stichting 113 zelfmoordpreventie. Stichting 113 is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Hun missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Zij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks honderden zelfmoorden kunnen worden voorkómen wanneer zelfmoord beter bespreekbaar is en de zorg innovatiever en menselijker wordt georganiseerd. Stichting 113 staat 24/7 klaar voor mensen met suïcidale gedachten en hun naasten. Men kan geheel anoniem een beroep doen op online hulpaanbod zoals hulplijnen, online therapie en zelfhulp. Wat je noemt een echt goed doel. 

Livestream start zaterdag om 10:00 uur

De stream van Chimu84 start zaterdag 30 januari om 10.00 uur en gaat door tot minimaal 22.00 uur. Het werkt via Sub-A-Thon principe, per sub / gifted sub / dono / bits komt er een x aantal minuten bij de timer. namens Gamekings, strijk over je hart en check http://twitch.tv/chimu84. Drop dus even langs en waar mogelijk support. Niemand hoeft immers eenzaam te zijn.   

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch