Menu Premium

Check de PlayStation Showcase live bij ons op Twitch.tv/Gamekings

Jan Johan Beldrok 24/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is natuurlijk altijd de moeite waard om op ons Twitch-kanaal naar onze streams te kijken. Maar vanavond wordt het echt feest. We gaan namelijk samen met de community de PlayStation Showcase bekijken. En traditiegetrouw leiden we de show in met een voorbeschouwing. Na afloop volgt een nabeschouwing. En reken maar dat het gaat knallen in die stream. En dat is niet alleen omdat Jelle, JJ en Skate de Showcase van passend commentaar voorzien. Wij denken bij Gamekings namelijk dat PlayStation echt gaat uitpakken. En daar wil je bij zijn. Kom dus vanavond vanaf 21:30 naar Twitch.tv/Gamekings en check samen met ons wat voor fraais PlayStation voor ons de komende tijd in petto heeft.

Onze verwachtingen voor de PlayStation Showcase liggen hoog

Het is dat we het gecheckt hebben, maar de vorige PlayStation Showcase was alweer een kleine twee jaar geleden, 9 september 2021. Natuurlijk zijn er tussendoor State of Plays en andere presentaties geweest, maar geen grote showcase waarin de uitgever echt all out gaat. De verwachtingen voor vanavond zijn dan ook hooggespannen. Als je dit event twee jaar op rij niet organiseert, dan kun je ook nog wel iets langer wachten als je weinig spectaculairs te melden hebt. Vandaar ons voorgevoel dat PlayStation gaat knallen.

Meld je aan voor de Xbox/Starfield watch party

Vanavond is het dus de beurt aan PlayStation om te shinen. Zondag 11 juni houdt Xbox haar eigen Showcase. Eentje die je samen met ons kunt bekijken tijdens de Watch Party in Blast Galaxy. Onder het genot van beers & bites kun je daar samen met een aantal presentatoren de Xbox / Starfield persconferentie bekijken en sta je live in verbinding met de studio in Diemen Zuid. Iedereen is welkom, maar Premium leden mogen gratis naar binnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je van tevoren aanmelden via redactie@gamekings.tv. De watch party begint om 18:00 uur tot bam!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch