Menu Premium
Loading...

Check de nieuwe KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue trailer

Karen Koch 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Kingdom Hearts-serie kan some ietwat rommelig overkomen. Met titels als Kingdom Hearts 2.8 kan je je ook zeker afvragen wat er met 2.1 t/m 2.7 is gebeurd. Het feit dat de zin “Kingdom Hearts 3 is de elfde game in de Kingdom Hearts-reeks” feitelijk juist is… Tja. Dat haalt niet weg dat de serie dus enorm populair is. Fans blijven terugkomen voor de heerlijke mix tussen Disney en Square Enix. Waarom zou je ook rommelen aan een succesformule? Om de trend voort te zetten komt nu ook Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue naar de PlayStation 4. Weten wat je te wachten staat? Check de nieuwe KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue trailer!

De game is een samenstelling van meerdere games uit de Kingdom Hearts serie. In deze bundel krijg je een HD versie van Dream Drop Distance (origineel voor de 3DS), Kingdom Hearts X Back Cover (een film van ongeveer een uur) en Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep –  A Fragmentary Passage, waar je als Aqua speelt.

In de trailer kan je een hoop nieuwe beelden zien, maar belangrijker nog wel is de nieuwe remix van Simple and Clean, de themesong van de eerste game. Lekker deuntje, Disney en kleurrijke beelden, wat wil je nog meer op je dinsdagavond? Een releasedatum? Nou, vooruit. Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue komt 24 januari uit in het Westen. Zorg er wel voor dat je voor die tijd een PlayStation 4 in huis hebt, want dat is het enige platform waarop de game zal verschijnen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch