Menu Premium
Loading...

Check de Mafia 3 launch trailer

Karim Shehata 06/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds de Gamescom van vorig jaar, waar de game werd aangekondigd, kijken we uit naar Mafia 3. Morgen is het dan eindelijk zover en kunnen we New Bordeaux bestormen met Lincoln Clay. Dat de release nu echt voor de deur staat, wordt gevierd met deze Mafia 3 launch trailer!

In de Mafia 3 launch trailer krijg je een goed beeld van de sfeer in New Bordeaux, de interpretatie van New Orleans in de game. De trailer laat je de auto’s uit de tijd waarin de game zich afspeelt zien en je ziet hoe de stad eruit ziet. Gezien Jelle naar New Orleans is geweest voor deze game, zien we dat de stad niet bizar veel is veranderd sindsdien.

Mocht je vannacht het Mafia 3-schijfje al in je PC, PlayStation 4 of Xbox One willen steken, zorg dan dat je vanavond in de Jaarbeurs Utrecht bent! Op de vooravond van Firstlook Festival organiseert 2K Games in samenwerking met Media Markt en Blammo namelijk de Mafia 3 launch party, waar je naast het kopen van de game ook een hoop exclusieve items kunt krijgen en winnen. Zo valt er onder meer een LP-speler te winnen en krijgt iedereen die de game koopt in de Jaarbeurs een steelbook en een poster!

Mocht deze launch trailer je dus over de streep trekken, pak dan vanavond de trein, bus, auto, fiets of de benenwagen en kom naar de launch party! Mafia 3 ligt vanaf morgen, en in de Jaarbeurs dus vanaf 00:00, in de winkels voor PC, PlayStation 4 en Xbox One!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch