Menu Premium

Check de grote verrassing in Ubisoft’s E3 2014 persconferentie!

Gamekings Redactie 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maandagavond was eerlijk in vier stukken verdeeld en in gedeelte drie krijgt Ubisoft de volle aandacht. En laten we eerlijk zijn, die aandacht krijgen ze sowieso al heel veel de laatste tijd. Assassin’s Creed staat al bij velen in de belangstelling en ook Watch Dogs heeft veel gamers enthousiast gekregen. Die laatstgenoemde game was afgelopen jaren al de grote publieksfavoriet, dus Ubisoft heeft wel bewezen dat ze mensen enthousiast kunnen krijgen. Is dat vandaag ook zo? Ga ervoor zitten en check de grote verrassing in Ubisoft’s E3 2014 persconferentie!

Stiekem is het een hele kleine spoiler, want de kop van dit bericht had ook kunnen zeggen dat Ubisoft’s persconferentie ontzettend ruk is en dat je ‘m beter niet kunt kijken. Dat is echter niet het geval, wat we ook sowieso niet van hen gewend zijn. Naast dat ze vorige jaren al de show hebben gestolen op de E3 met Watch Dogs, doet ook Tom Clancy’s The Division het ontzettend goed. Heel veel mensen kunnen echt niet wachten om met deze titel aan de slag te gaan en we gaan ongetwijfeld meer zien van deze game tijdens de E3 2014. Je kunt er vergif op innemen dat deze titel ook langskomt in de persconferentie, want natuurlijk gebeurt dat.

Juist omdat we al wel weten wat er op de planning staat bij Ubisoft, zijn we extra benieuwd naar alles dat er nog niet is aangekondigd. Het is ze aardig goed gelukt om de presentatie stil te houden, dus de grote klapper is nog niet uitgelekt. Is het een game die het applaus bij de aankondiging van Watch Dogs, twee jaar geleden, kan evenaren?

Natuurlijk krijg je van Steven en Skate ook te horen wat hun verwachtingen zijn én wat ze van de grote verrassing vinden die Ubisoft heeft aangekondigd. Ben je al benieuwd of wil je die beelden gewoon nog ’n keer zien? Check de grote verrassing in Ubisoft’s E3 2014 persconferentie!

Check de grote verrassing in Ubisoft's E3 2014 persconferentie!

Check de grote verrassing in Ubisoft’s E3 2014 persconferentie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch