Menu Premium
Loading...

Check de Frostbite engine shinen in de FIFA 17 gameplay trailer

Yannick van Doorn 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de bal inmiddels rolt op het EK in Frankrijk ligt deze ook niet stil op onze consoles. Tijdens de EA-persconferentie kregen we alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen van FIFA. Check de Frostbite engine shinen in de FIFA 17 gameplay trailer.

FIFA kennen we allemaal, elk jaar verschijnt er een nieuwe versie met de nieuwste snufjes en verbeteringen ten opzichte van het vorige jaar. Komend seizoen gaat EA weer een stapje verder in de zoektocht naar realisme met de introductie van de Frostbite engine. José Mourinho coacht je door de volgende trailer heen om het beste uit FIFA 17 te halen. “Be strong at the ball, make intelligent runs, be ruthless in front of goal and own every moment. The time has come. You are ready, the fans are ready, now go show them why we are the best.”

Grote spelers als Marco Reus, Anthony Martial, Eden Hazard en James Rodriguez stelen direct de show en laten je zien wat een voordeel je haalt uit het juiste gebruik van je lichaam, een slimme sprint en de verschillende vormen van afwerken. “Make them happy. Make them sing your name. When you play for the fans, that is when we win!”

FIFA 17 ligt op 29 september in de winkels voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Ben jij klaar voor het nieuwe deel in de FIFA-serie? Wat verwacht jij van de nieuwe Frostbite engine?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch